Project Rasso's [at] FotoPages Dot Com


My name: Project Rasso
My Fotopage: http://projectrasso.fotopages.com/
About me: project untuk masa depan
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: D50
Nikon
Friends:
Hasrul Andry
Latest entry:Izuria & Fares Wedding Reception at Batu Lanchang, Pulau Pinang
View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
Ahmad Yusri
Latest entry:Azrin Hana
View this Fotopage entry
Polini Fotografik Sdn Bhd
Latest entry:Aniversary Portrait Session
All Rights Reserved.© All images and photographs of are property of Polini Fotografik Sdn Bhd. Photographs may not be reproduced, copied, stored, manipulated, projected, used or altered in any way without the written permission of the copyright owner. Polini Fotografik Sdn Bhd Tel: 012-6688613 Email: polinifotografik@gmail.com http://polinifotografik.blogspot.com http://polinifotografik.wordpress.com wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer perkahwinan... View this Fotopage entry
amer ismail
Latest entry:aaa
View this Fotopage entry
jeq SevenEightNine
Latest entry:Kemeriahan menyambut Syawal 1431 H di Muar,Johor
View this Fotopage entry
ted adnan
Latest entry:16 October 2010 Lighting Seminar With Ted Adnan
Ted Adnan, the famous lighting dewd in Malaysia will be sharing his experience and his lighting techniques in the studio and on location via this inaugural seminar. Grab your chance to get close and personal with him in this intensive one day programme. In the morning Ted Adnan will share his work thru a slide presentation and conduct a lighting demo on stage. You get to PRACTICE what you learn in the morning seminar in a mini workshop after lunch. VENUE: Auditorium, Kuala Lumpur Infrastructure Un... View this Fotopage entry
Baka Dasu
Latest entry:i-City
View this Fotopage entry
i-City
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
Rahmat Ali
Latest entry:SEMINAR FOTOGRAFI PERKAHWINAN 2011
Latest Update: Facebook : www.facebook.com search / carian by email : jgd5115@yahoo.com ++ Photo & Graphics by Rahmat a.k.a Nourarahmat ++ Contact : (+6) 019 710 0002 for booking & inquiries. ++ Email : jgd5115@yahoo.com View this Fotopage entry
Asia Pacific Rally Championship - Malaysian Rally (mr10) - 2010
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
faiz fisal
Latest entry:nao wedding
View this Fotopage entry
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
RaY KinZoKu
Latest entry:THE WELCOME PAGE / MUKADDIMAH
* Welcome to KeLaTé : ~ A Self Rediscovery ~ * Background Music : Chaconne by Secret Garden * This Welcome Page is to remain on top of every update. For the latest update, just scroll down. * This site is tuned for best viewing with http://www.mozilla.com/en-US/firefox/(Mozilla Firefox). * Proceed to http://raykinzoku.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=5958(ARCHIVE) for past entries. * Text excerpted from : William Armstrong Graham's " Kelan... View this Fotopage entry
On the other hand, this is Kuala Terengganu from the same period
mohd shahril nizam shaharom
Latest entry:Diari Majlis Pernikahan - Khairul & Lia
View this Fotopage entry
RASHIDI and RAMIZAH
Latest entry:Skizoafektif
* http://www.youtube.com/watch?v=l0d5jX8X5FM Bakat yang tak dapat disangkal, View this Fotopage entry
Julia M A
Latest entry:• Don't stop moving •
She called many times and I answered her finally. Made it to the peak of Mt Kinabalu in Oct 2009. • • • View this Fotopage entry
A participant for the Mt Kinabalu International Climbathon 2009.
nusrah haziqah
View this Fotopage latest entry
Nur Jihad
with my new cam...still dok study lg cam ne nak gune.. View this Fotopage entry
wirda rasid
Latest entry:salam aidilfitri
berkurun jugak tak buka FP ni.. so saje nk upload.. Selamat hari raya semua...(ade lg ke yg buka fp aku ni..mcm tade je.hahaha :P ) View this Fotopage entry
akmal rahim
Latest entry:Raya 2009
AkmalRahim akmal [at] akmalrahim.com http://blog.akmalrahim.com View this Fotopage entry
ahmad fariz
Latest entry:majlis persandingan syanaz..
majlis bersanding berlangsung di dewan perdana felda, jalan semarak..enjoy..gambo just minor editing.. View this Fotopage entry
tarik..
Liza Shereen
Latest entry:Street shot
View this Fotopage entry
Ezwan Emary
Latest entry:Pinjam org punyer
View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
kak long
Latest entry:Pa & Ma April 2009
Dapatkanlah di pasaran sekarang! Cerita lanjut di http://orkedsaiful.blogspot.com View this Fotopage entry
Azhar Ali aka Deth
Latest entry:Selamat Tinggal Fotopages...
Kami tidak lagi berhasrat utk mengemaskini photoblog ini. Dengan itu, fotopages ini ditutup buat selamanya. Anda masih boleh melayari posting terdahulu di sini selagi webmaster ini wujud. Terima kasih atas sokongan, tunjuk ajar, dorongan dan pembakar semangat dari sahabat dan pengunjung semua selama ini. Anda dijemput mendaftarkan diri di forum sembang borakphoto.net kelolaan kami. Jumpa kami di sana... bye bye.... View this Fotopage entry
af harun
Latest entry:snow 09
it was snowing that day and i didnt go to work. View this Fotopage entry
Athiah Ilyana
Latest entry:Aku dan Dirimu
View this Fotopage entry
imran abdul jabar
Latest entry:Pindah!
Salam kepada yang melawat! Saya mulai memindahkan hasil kerja saya yang ada di FP ni ke laman-laman berikut: http://www.flickr.com/imranabduljabar, dan http://imran.sifoo.com View this Fotopage entry
taufiq shariff
http://taufiqshariff.blogspot.com/() View this Fotopage entry
muliyadi muhamad
Latest entry:no more update
blog ini tidak akan diupdate lagi demi menyahut seruan memboikot item2 yang berasal, menyumbang kepada ISRAEL yang seterusnya membawa kepada kekejaman yang dilakukan pada rakyat palestin. sila rujuk www.cgmulia.com/fotoblog untuk update. harap maklum. View this Fotopage entry
fotografi perkahwinan by Saluddin Ismail
Latest entry:We are move it !!!
Please visit us at..... ArtCreative Photography Tel : 012.7588266 / 019.7628384 Galeri : http://www.flickr.com/artcreative Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com Web : http://www.artcreative.com.my Email : info@artcreative.com.my Professional Wedding Photographer Johor Bahru | Kuala Lumpur | Ipoh View this Fotopage entry
Johor Wedding Photographer
Latest entry:GONG XI FA CHAI 2010
Visit our website for WEDDING PHOTOGRAPHY. Get a professional wedding photographer for your big days. http://www.capturepixs.com.my Regard's Ayares Senior Capturepixs Photographer View this Fotopage entry
azimpuch wedding moments
Latest entry:www.azimpuch.com.my
www.azimpuch.com.my View this Fotopage entry
albad PHOTOJOURNALISM WEDDING ART PHOTOGRAPHY
Latest entry:Ke Mana Menghilang ?
Selepas lama menyepi, now I'm back selepas pergi bertapa kat sana..hehehe[ Just dream come true ]. So ke pada kengkawan sekelian, Albad akan upload few photo honeymoon yang kemungkinan ramai yang ternanti-nanti. Sabar ya View this Fotopage entry
Sehingga Akhir Hayat
Fuad Latip
Latest entry:Tutorial Photoshop: Tak Menggerutu Lagi
Bak kata Nabil Raja Lawak.. "Muka cantik tapi kulit tak licin, tak guna. Pakailah berus ajaib". Muka anda banyak jerawat? Muka anda banyak bekas jerawat? Tak jadi masalah. Tak perlu pakai oxy. Tak perlu pakai cream pencuci. Pakai saja Photoshop. Huhuhuhu. Caranya: 1. Masukkan foto 2. Tekan butang Q untuk Quick Mask Mode 3. Tekan butang B untuk brush tool. 4. Brushkan mana2 kulit yang menggerutu tu...huhuhu 5. Tekan butang Q semula untuk ke standard view. 6. Klik Shift + Ctrl + i untuk inve... View this Fotopage entry
kaduke fahmi
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidilfitri
Salam Lebaran Maaf Zahir Batin View this Fotopage entry
Faiz Akasyah
Latest entry:Leeds - Manchester
Distance between two hearts is not an obstacle, rather a great reminder of just how strong true love can be If I said I adored you, I'd be lying, my dear. For I more than adore you, I long for you near True love does not worry about the distance between, for the heart and soul travels through one's words View this Fotopage entry
Idham Firdaus Alias
Latest entry:Majlis Berbuka Puasa Alumni SMJSP-SPM97 2008
Majlis Berbuka Puasa Alumni SMJSP-SPM97 2008 Medan Ikan Bakar @ Muara Sg. Duyong, Melaka Majlis Berbuka Puasa ‘Alumi SMJSP-SPM97’ 2008 Medan Ikan Bakar @ Muara Sg. Duyong, Melaka 20 September 2008 Maklumat lanjut mengenai, Muara Sg. Duyong, Melaka.. http://www.amazingmelaka.com/2006/09/24/the-scenes-of-fishing-village-at-muara-sungai-duyung/(DISINI) AGENDA : 05.30pm - 6.00pm : Ketibaan suku-sakat “Alumni SMJSP-SPM97” dicheck point pertama "Pintu Gerbang Air Keroh" 06.15pm : Bertola... View this Fotopage entry
amiu kemacoan
Latest entry:caki and jaa
View this Fotopage entry
Mohd Shahril Mohd Shariff
Latest entry:Satu Pagi Di Stesen Keretapi
Lama betul aku tak update FP nie semua gara gara masa yg tak mengizinkan. Sekarang sibuk macam macam sibuknya...sibuk dengan kerja, sibuk dengan wife, sibuk dengan anak...... Lama tak berjalan ...so sekali ada kerja outstation kebetulan kena pulak kat kluang. Kluang? apa ada kat Kluang nie? Off course pada yg hardcore main town kluang nie mesti tau nya KLUANG STATION....dia punya Kopi O dengan Roti Bakar dia mmg mengugat kalbu. Kalau tak pi if dah sampai kluang mmg lah rugi,..... View this Fotopage entry
fazizaid family
Latest entry:Fairul's Ford Focus
View this Fotopage entry
ALFIAN MESEBAH aka FIO
Latest entry:The truth is out there..
..somewhere in Pahang 8-) View this Fotopage entry
yantie zulkifli
Latest entry:one down~~
sape sangka dia akan tunang dulu....the loudest of all...Ina :-D Selamat Bertunang Shazlina Shaharudin & Rizal!!! We were there...sadly tak cukup korum...adik besar takde... (entry ini awal dari zurai sebab dia nak edit dulu la mende la hahahaha) View this Fotopage entry
Azril Hafiz
Latest entry:Direktori Perkahwinan SehatiSejiwa.Com.My
http://www.sehatisejiwa.com.my/() Semua persiapan perkahwinan anda disini termasuk fotografi, rakaman, katering, kanopi, dewan, kek, hiasan bunga, mak andam, hantaran, pakej bulan mandu dan lain-lain. View this Fotopage entry
with sister in law
yani cd
Latest entry:::KaraOkE @ BuloH InN::
View this Fotopage entry
Intan Maria Mazna Ahmad
Latest entry:sayonara...
dear to my beloved viewer of intanmaria FP Maybe saya dah kurang upload kat sini. Now ni, banyak ke Friendster and Face Book See you there, www.friendster.com/intanmaria http://www.facebook.com/profile.php?id=1032410622 View this Fotopage entry
Mior Aizuddin
Latest entry:Mimy Ezura & Syahrul
View this Fotopage entry
koi nordin
Latest entry:cb4think
somewhere in malaysia... In seeking for development our country , we forget something innately heritage since a long time. Save Our Planet Today!!! View this Fotopage entry
Ika ShaZReeN
Latest entry:Fotopages ini tidak akan dikemas kini...
Salam.. Bermula hari ini, saya tidak akan melakukan kerja-kerja kemaskini gambar di laman web ini... Ini kerana saya ingin memboikot laman web ni yang mana laman ini dimiliki oleh warga yahudi... Bersama-sama la kita memboikot fotopages demi maruah Islam dan saudara seagama kita di Palestine..... Anda boleh melihat IP address melalui laman web ini.. http://whois.domaintools.com/fotopages.com Anda boleh melayari laman Flickr saya untuk melihat gambar2 saya... http://www.flickr.com/photos/ikash... View this Fotopage entry
LEa unTold
Latest entry:I'm Back in Malaysia!!!!
Dear All... Got back from Msia last end of July....YES..no updates..will do soon.. Anyhou..thanx for the comments..thanx for keeping in touch.. I'll be back with more shots soon...take care and happy Ramadhan next month Salam... Lea View this Fotopage entry
Engku Iskandar
Latest entry:Petronas Malaysian F1 Grandprix 2008
Qualifying round today. Massa was the fastest Followed by team mate Raikonen and Kovailanen came third View this Fotopage entry
petra sulai
Latest entry:Phuket trip
Phuket trip kali nii biasa2 jer...maybe sbb phuket ini sangat expensive kot ...dan tak dapat banyak tempat di lawati...bole la dan cukupla sekali sajor... View this Fotopage entry
Azmil Abdul Rahman
Latest entry::: Majlis Perkahwinan Siti Affiza & Muhamad Riduan ::
Tarikh : 9hb Mac 2008 Tempat : Teluk Panglima Garang, Selangor Darul Ehsan Ex-MRSM Balik Pulau yang hadir ke Majlis Perkahwinan Siti Affiza & Muhamad Riduan Dari kanan :: Azmil M :: Ayed G :: Syaznie G :: Anis G :: Shiha D :: Meha F :: Zack F :: Has D :: Nina M :: Q D :: Malik G :: Taufik K :: Ja'a F (Disebalik Malik :P ) View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
the radiohed
Latest entry:WIRED
another one made it... 8-) Currently listening to Miss Sarajevo by U2 View this Fotopage entry
Mazrul Hisyam
Latest entry::: Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008
Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008 Hari ni aku datang awal. jam 10 aku dah ade kat sana. Jadi banyak yg boleh di tembak. Panas ari nih, tapi semangat tetap ade utk menembak. Jadi nih sikit hasil yg ade. Yg lain semua masuk dlm Flickr http://www.flickr.com/photos/mazrulphotoblog/ Sambung lagi esok! View this Fotopage entry
Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008
Ayda Khamalrudin
Latest entry:BOIKOT FOTOPAGES.COM
I AM OFFICIALLY BANNED FOTOPAGES DUE TO THE CRUEL ATTACK OF ISRAELI ON PALESTINIAN. I AM STRONGLY AGAINST WAR AND DISCRIMINATION TOWARDS THE INNOCENTS. FROM NOW ON, I WILL NOT POST ANY ENTRY HERE AND WILL UPDATE ONLY AT THE OFFICIAL WEBSITE. WWW.BEAUTCONNECTION.COM OR WWW.AYDEOLOGY.COM TO ALL FELLOW MUSLIMS, PLEASE UNITE AND STAND UP FOR OUR BROTHERS AND SISTERS. IF WE CAN'T BE AT GAZA TO HELP THEM, LET US PRAY FOR THEIR SAFETY AND HEALTH. KEPADA RAKAN-RAKAN SENEGARA MALAYSIA. TAHUKAH ANDA BAHAWA ... View this Fotopage entry
Unsung Hero
Latest entry:...usah gentar
View this Fotopage entry
AR Photography
Latest entry:Azizul & Walynn's Reception at Flamingo Hotel, KL
ARphotographyhttp://www.arphotography.com.my/portfolio/weddings/Azizul%20&%20Walynn%20Rec/index.php() ARphotographyCLICK HERE!! http://www.arphotography.com.my/portfolio/weddings/Azizul%20&%20Walynn%20Rec/index.php(AR's shot of the event!!) < CLICK HERE!! ARphotography & video Rahim/Rambo/Hantu 012-2022952 Nicky - 012-2274622 ar7179@gmail.com http://www.ARphotography.com.my <------------ My official website!!! http://www.ARphotography.com.my(CLICK HERE!!) View this Fotopage entry
phyruzze rosle
Latest entry:Snowboard Stuff
View this Fotopage entry
maharaja kukubesi
Latest entry:CONCEPTUAL ART PHOTOGRAPHY WORKSHOP
RM450 bekas pelajar kukubesi RM500 pendaftaran sebelum 24 dis 09 RM600 pendaftaran selepas 25 dis 09 TERBUKA KEPADA 10 ORANG PESERTA SAHAJA - sila bawa kamera sendiri - lens 50mm dan wide amatlah di galakkan - makan minum di sediakan - tshirt sebagai cenderahati juga di sediakan - 2 orang model ATURCARA 9 pagi tiba di sungai congkak 10 pagi pengenalan dan penerangan/ persiapan model 11 pagi sessi pertama 1.00 tghari rehat dan makan 2.00 ptg sessi kedua 4.00 tamat 5.00 b... View this Fotopage entry
didiz rushdi
Latest entry:athir punk
the latest of athir rakin yg makin mengganas sejak dapat 'kaki'. sekarang dia sudah pandai tidur pukul 11 - 12 tengahmalam. Asyik main aje. Mak dia dah start temper dah dan berkesudahan dengan babah dia aje yg kena sound. Hahahaha. View this Fotopage entry
ajek ma
Latest entry:Mainan baru ku~
Salam semua.Alhamdullillah, akhirnya impian aku nak memiliki apple machine berjaya. Masih blank lagi sbb terkial-kial nak belaja sendiri.Tp mmg senang dan user friendly la Mac ni. *khas utk Azmier, ini lah Macbook aku~Wahahahahhaha. Macbook 2.1Ghz, upgrade Ram to 2Gig, 120GB..bla bla bla~ Parallel Desktop for Mac. Memang senang nak pakai ni.Aku leh load windows tanpa restart. kalu aku x guna Autocad, konpem aku x kan install menda alah ini. *gambar tak leh up banyak-banyak.racun nanti makin ... View this Fotopage entry
cik payung
Latest entry:Burung Oh Burung
syok tengok dia tido.tapi sian tengok dia mengalami keguguran bulu rambot hehe. agaknya burung punk kot. hehe View this Fotopage entry
Burung Keguguran Bulu
Eric khronos
View this Fotopage entry
Hanis Habib
Latest entry:I've moved.
I wanna say thank you to all of you out there who has been passing by at my fp. I've been very busy for the past months. I regret to tell you that I'm no longer active in Fotopages. I've moved to Flickr. So you can pass by my Flickr account to see some of my recent works. http://flickr.com/hanisrai Thank you. Regards, Hanis Rai. :-D View this Fotopage entry
Shaliza Kadir
Latest entry:Eventful Kerteh
My trip to Kerteh last 2 weeks was nothing short of being eventful.... But i still had fun taking pictures... View this Fotopage entry
shahrul nizam
Latest entry:Mujib & Zazaleena
Majlis Resepsi Dan Makan Malam Mujib & Zazaleena Majlis Resepsi Dan Makan Malam Mujib & Zazaleena Country Heights Club House Jitra, Kedah SHAHRUL FREELANCE WEDDING/EVENT PHOTOGRAPHER CENTRAL / NORTHERN REGION from the team of r e f l e c t i o n w i z a r d a member of FOTOMEDIA MALAYSIA (3235) +60192621630 archs2dio@yahoo.co.uk FAIZ (associate photographer) FREELANCE WEDDING/EVENT PHOTOGRAPHER CENTRAL... View this Fotopage entry
Johan Sopiee
Latest entry:2007 : This is me now
Been a long time since I've been here This is what I look like now. Haha. you can find me here > http://www.facebook.com/johansopiee View this Fotopage entry
suhaimi mat salleh
Latest entry:comel!
adik nie comel gila..amik candid time wedding client last week :D © www.suhaimisalleh.com All images on this site are under the ownership & copyright of www.suhaimisalleh.com .No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved. View this Fotopage entry
FMJC Johor Community
Latest entry::: FMDC - Gunung Ledang Outing
Sagil 29 May – Sempena Hari Bumi Sedunia, sebuah komuniti maya yang mula mencipta popularity di Malaysia serta mempunyai beberapa lagi rangkaian komuniti di luar Negara seperti Singapura, Vietnam, Jepun serta beberapa Negara asia yang lain. [Gambar oleh Aminorazmi] Sejumlah 20 perserta telah menjayakan aktiviti ini dan disertai oleh model-model jelita iaitu perserta akhir Miss Sagil Universe. AskMe mendakwa beliau telah sampai di kaki Gunung Ledang menunggu rombongan yang lain seawall 7.30 pag... View this Fotopage entry
FMDC - Gunung Ledang Outing
munky prettyugly
Latest entry:sunset di bagan lalang
bersama chenta ke bagan lalang.amik gambaq sunset. View this Fotopage entry
kami
Adzleen Mohmood
Latest entry:Meng'international'kan diri...hmm
assalamualaikum wbt... heboh kisah di KMB skang, ura ura nak mengolah balik program program yang ade kat college.. katanya, kebanyakan program yang ada kurang 'menginternationalkan' pelajar... lebih meletakkan pelajar dibawah tempurung... terutamanya program program yang berbentuk agama... :-S :-S :-S :-S so here i list down my international involvement after 4 years in Ireland.. 1) involving & organizing 4 times Islamic Awareness week (including once Islamic awareness month) 2004-2007 ... View this Fotopage entry
kay kamalia
Latest entry:mOved!!!
i`ve moved to http://golden.fotopages.com View this Fotopage entry
Azli Jamil
Latest entry:FAREWELL....
Dear all, This is my last posting on fotopages. I hope you have enjoyed what this passionate amateur photographer has shown... Thank you so much again for the time and the effort you have taken for each visit and each comment I will treasure always... If I have offended any of you with my honesty, I apologize... I hope all of you will continue to challenge yourself. Be confident and proud of your vision. Be ready to comment without fear or favor in the spirit of sharing of thoughts and ideas. Stop labeli... View this Fotopage entry
A TREASURED FRIEND NAMED LIAM...
Ahmad Fairus Fine Art Photography
Latest entry:Dah Pindah!!
For More picture www.ahmadfairus.com/blog View this Fotopage entry
nt alias
Latest entry:Memanjangkan akal.
Bagaimana kalo aku dpt menakluki Dun N6, Batu Talam.. hemm.......angguk dua tiga kali. View this Fotopage entry
Ijat Abd Aziz
Latest entry:Jom pegi rural exploring..
View this Fotopage entry
beskal tua
Dr Faisal
Latest entry:Catch of the day
Took my daughter for a zoo trip and this is what I got... More here http://www.flickr.com/photos/drfaisal/452182602/ View this Fotopage entry
myfarah zakaria
Latest entry:My Friend Wedding..
oww ni first time saye amik gambar org kawen.. kawan2 mintak tolong.. dapat la skit duit poket.. mase ni kat kuantan.. kat pantai teluk cempedak.. lame tak rase air laut.. pegi time tu air surut plak.. nak berjalan ke laut jauh gile -_-" walaupun kejap dapat la merase angin laut.. dari pengamatan saye.. ermm banyak kene blaja lagi.. tapi ini la mampu saye hasil kan dari pembelajaran yg pertama utk pengantin.. mintak maap ye pengantin kerane terpakse jadi bahan uji kaji.. banyak gambar tak jadi sbb grain... View this Fotopage entry
jali jali
Latest entry:ANak Siapa ni Eh?
View this Fotopage entry
afimon
Ahmad Fakhrul Rozy
Latest entry:Graduasi Chuck!
View this Fotopage entry
lady noe
Latest entry:Golf-fy Day
just a lil shit from padang golf kuala Kubu bharu using NIKON D70s pinjam. View this Fotopage entry
wani shaharir
Latest entry:Porto 1.6 & Aveiro 1.1
a day trip to http://www.ua.pt/campus.asp(Aveiro University) - modern buildings designed by portuguese architects rectory & administration building by goncalo byrne & manuel aires mateus: library by alvaro siza: http://www.mec.ua.pt/department/archi.html(school of mechanical engineering) by adalberto dias: tactile effect through simple means - just by raking the mortar joints and washing the wall with daylight from above, the otherwise plain brick wall is made to come alive http://www.mec... View this Fotopage entry
ikan kering
fazira fadzil
Latest entry:pindah
sy pun nk pindah jugak! ke mana? entahlah. tapi mesti pindah! View this Fotopage entry
jazmina dan adi duet minum susu botol :P
adib azfar
Latest entry:calerway - singapore malaysia tour 2006 (kl jam asia)
View this Fotopage entry
Aishah Mokhtar
Latest entry:Wedding
Okey...i noe it has been quite a loooooonggg time since ma last update...well,u know..study n study..and this update is special for my cousin emy who just got married last last last week...hehehe~ well,i just wanna say,congratz to emi and have a nice life~ ;-) View this Fotopage entry
AMRUL AZUAR MOKHTAR
Latest entry:SILA KE LAMAN FP BARU SAYA - http://operahidup.fotopages.com
View this Fotopage entry
Amy Shazriena
Latest entry:My Best Buddy.......
Nielah best buddy aku :-D ....Cik Nora.....Dia nie bekas budak sek arab... xpi kepala dia best.... :-> layan bak kata fara fauzana ( Fafau ) :ty_ty: aku senang kalau nak bercerita problem aku kat dia...selain penyimpan rahsia aku yang sah dia juga penasihat yang baik..... :angel_fly: Pada Nora aku sayang ko sampai bila2 :flowers: Cik Nora vs Cik Amy Nora bersama Maisarah View this Fotopage entry
Ceria sentiasa
archiprez mosis
Latest entry:Moved to http://www.archiprezmosis.com/blog
Hari tu dah pindah. tp ada technical problem, kali ni pindah lagi.Menyahut cabaran kapalkertas! Moved to http://www.archiprezmosis.com/blog archiprez View this Fotopage entry
Zuril ZRL
Latest entry:... Post Office ...
Ermm.. $-) View this Fotopage entry
girl han
Latest entry:cutiiiiiiiiiiiiii
bulan 4,5, n 6 pun gamba.. :P boring ehhhhhhhhh.... View this Fotopage entry
semut tura
maaf saya tidak update page ini kerana saya sibuk me"update" kat page satu lagi... http://s3mutaro.fotopages.com View this Fotopage entry
helmy emran
Latest entry:new site
dear visitors, i've got new place to play with my pictures dan text. please proceed to this url to enjoy and share your opinion; http://helmyemran.com thanks for coming and selamat hari raya. maaf zahir batin.:-D View this Fotopage entry
lalalaallala.. dinda.. kanda... burung pun turut menyanyi
Azhar Ahmad
Latest entry:Resting Till Heal
Hi Everybody! Maybe somenone who knows me earlier will forgetting me now. Anyway, I'm really sorry to all of you to see my entry. Actually, this is my last semester at UTM, and will go to Kuantan for KUKTEM. So, maybe... i'll update all entry after got my Nikon D50! Stay tuned Beside this is my web link if you want to know what i'm doing and so on... Chiaoooowwwww!!!! My Website : http://azharahmad.com My Blog : http://azharahmad.com/blog/ My Gallery : http://azharahmad.com/gallery/ View this Fotopage entry
Final Year 13
Afrina Ixora
Latest entry:LANOT LAST DAY AT UTM
000000 Masih Masih ku tak berdaya Melupakan mu Di hatiku berkata Apakah sebenarnya cinta Di hati ini Hanya mainan semata Namun kau tak mengerti Apakah sebenarnya yang telah terjadi Di diri ini Kau yang masih di hati Tidak terdaya Untuk mengundur diri Darimu Setelah engkau pergi Tiada apa yang ada di diri ini Kuharapkan kau kan berubah hati Semoga kau kan kembali Di diri ini.... View this Fotopage entry
bye2... mei aku peluk ko kali akhir....
adi Pokcik
Latest entry:2 tahun
Hampir dua tahun fotopages teman menyepi .. sibuk dengan tugasan harian teman... kurang jugak dalam pengambilan gambar ... mungkin dengan dunia baru teman .. HAM Radio... Tapi kalau ada kesempatan nanti teman akan berkarya balik di sini. View this Fotopage entry
Hair Rudy Noor
Latest entry:Model
Foto by http://sagafiore.fotopages.com(Sagafiore) Edited by Me :-D Original Images. Pilih diantara mana satu yang boleh menjadi idaman kalbu...kekeke View this Fotopage entry
muhamad asyraf
Latest entry:mokhzani & syura
masjid USJ 2-dewan kastam kelana jaya-tmn paroi jaya 11 mac 2006 semoga berbhg ke akhir hayat ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
nikola tesla
Latest entry:Pesta Layang-Layang..Pasir GuDang '06
Walopun aku xberkesempatan untuk menziarahi pasir gudang yang pernah aku lawati suatu ketika dahulu semasa membuat kajian pasal layang-layang jgk :-S ..tp aku masih sempat berpesan-pesan demi kebenaran ;-) pada kengkawan yang mampu pegi untuk snap beberaper kpg keindahan buat tatapan aku yang kempunan nak tgk pesta tuh!!! :cry: View this Fotopage entry
jangguttouch omata
atas alasan kekejaman...kami akan berpindah !!!! sila berkunjung ke www.jangguttouch.com View this Fotopage entry
zzoux
Latest entry:LATEST ANNOUNCEMENT
Pls be informed that I no longer maintain this fotoblog. For my latest work, please browse my portfolio at http://www.pesonaimage.com View this Fotopage entry
All the VIP's
digital dome
Latest entry:Jumping....jumping
http://www.digitaldome.org() Need domain, web hosting and personal photo gallery ? contact me - dome@digitaldome.org or YM = xsdome Contoh Gallery : http://photo.digitaldome.org (sedang pakai ) http://gallery.digitaldome.org (for demo) web photo lain : http://www.syahrinaziz.com http://www.shaifulrizal.com ( u.c ) http://www.helmyemran.com ( u.c ) http://www.2121studio.com ( u.c ) http://gallery.jurufoto.com http://www.petirphoto.net http://www.jieadra.com coming soon : www.sy... View this Fotopage entry
James Chin
Latest entry:Melaka
Well, was rather busy and that's why has not been shooting frequently. Anyway, here's some shots which I have manage to take during my short visit to Melaka View this Fotopage entry
landscape utm
Latest entry:..::Singapore::..
tanggal 2 oktober,kiteorg pergi singapore....mmg lawa kat sane,tapi, gambar tak banyak yg lawa...adus...pepehal,nie priiew kat sane... View this Fotopage entry
anis safiee
Latest entry:Sir Thomas & Lady Dixon Park, Belfast
View this Fotopage entry
Nasrul Fikry Che Pa
Latest entry:From KTHO to Mount Berembun & Mount Berincang.
The journey to set foot on Mount Berembun & Mount Berincang begin exactly 1 week after climbing Mount Berlumut. Both Mountain is situated in Perak, to be precise in Cameron Highland Valley. Venue: Mount Berembun, Mount Berincang & Cameron Highland. Date: 9th April 2005 - 13 April 2005. Participant: Representative from KTDI, K11, KTHO and some friends. View this Fotopage entry
A matter of perspective ..
Rambo aka Hantu
Latest entry:The Born of http://ARphotography.fotopages.com/
Dear valued viewers.... I'm proudly but sadly announcing that after this date, http://hantu.fotopages.com/ and http://rambo.fotopages.com/, are moving to a single fotopage, which is gonna be: http://ARphotography.fotopages.com/ ... The selection of name is just a matter of convenience since most of my pictures are disturbed with my AR Photography watermarks... (AR stands for Abdul Rahim... just checking... 8-) ) This move is due to several circumstances such as: - Confusion of... View this Fotopage entry
Mohd irwandi Md sharif
Latest entry:Ray Of Light .. KLCC
View this Fotopage entry
closed deleted
View this Fotopage latest entry
Mohd Ismail Ibrahim
Latest entry:Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin
Salam sejahtera.. Syukur kepada Allah, raya pada kali nie aku bukan lagi kesorangan. kini aku ditemani isteri tercinta. hoyeah!!! Setelah lebih 3 bulan aku bergelar suami orang, memang byk perkara yang berubah. daripada rutin harian, tanggungjawab dan banyak perkara lagi kerana ia akn memberi kesan kepada bukan saja pada aku, secara tak langsung akan melibatkan Has (isteriku). Dan satu soalan yang memang klise pabila tiba hari raya, orang2 sekeliling akan sibuk bertanya, "Raya ni umah sape? bal... View this Fotopage entry
jiwa kacau
Latest entry:2009 - The journey continue
after long2 time tidak mengemaskini fotopages yg makin usang ini, selepas semua kejadian yg berlaku, selepas aku memulakan hidup baru, selepas tahun2 suram berlalu menjadi lipatan sejarah, tahun 2009 membuka lembaran baru dengan azam dan harapan, untuk sesuatu yg jauh dari segala kenyataan, walaupun kita semua mencari kesempurnaan dalam semua perkara dan kita memang tidak mahu buat silap dalam setiap pilihan tp hidup tidak pernah begitu ini adalah kembara aku ke bukit tabur, melihat alam dan meny... View this Fotopage entry
izwana ismail
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
azliazam daud
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
Sabel Studio
Latest entry:Digital
View this Fotopage entry
al farooq
Latest entry:BOIKOT FOTOPAGES!!!!
I AM OFFICIALLY BANNED FOTOPAGES DUE TO THE CRUEL ATTACK OF ISRAELI ON PALESTINIAN. I AM STRONGLY AGAINST WAR AND DISCRIMINATION TOWARDS THE INNOCENTS. . FROM NOW ON, I WILL NOT POST ANY ENTRY HERE AND WILL UPDATE ONLY AT FLICKR WEBSITE http://www.flickr.com/photos/alfarooq(http://www.flickr.com/photos/alfarooq) AND I'M CURRENTLY BUILDING A NEW WEBSITE FOR ALL BLACK & WHITE PHOTOGRAPHY. TO ALL FELLOW MUSLIMS, PLEASE UNITE AND STAND UP FOR OUR BROTHERS AND SISTERS. IF WE CAN'T BE AT GAZA TO HELP THEM, ... View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016