Project Rasso's [at] FotoPages Dot Com

By: Project Rasso

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 2-May-2006 20:23 Email | Share | | Bookmark
PALAPES UTM

1
2
3
View all 6 photos...


Location: UTM Skudai in front M43 KTDI
Actors: Palapes UTM: Doing their training...


Wednesday, 26-Apr-2006 19:07 Email | Share | | Bookmark
MAIN FLASH

#1
#2
00000

Quote:
Model: Putera_Pawaka


RASSO: SB600 tak leh main remote lighting gune D50


Tuesday, 25-Apr-2006 09:40 Email | Share | | Bookmark
PROJECT SATE @ KAJANG WITH UTM ARABIC DEBATE TEAM

1
2
3
View all 13 photos...

Quote:

Ni gambo lama dalam fotopages tapi tak terpublish2 lagi...
Tak de masa nak edit pic dalam laptop...
Saat ni tengah sakit kepala dengan final exam...
Keadaan body yang tak stable...
Pening sangat2... rasa loya2 since semalam...
silap makan... kurang tido... macam-macam lagi...



RASSO: BILA NAK HABIS XM NI


Saturday, 22-Apr-2006 06:43 Email | Share | | Bookmark
DIGITAL COLLAGE PORTRAITURE OF ELLINA IN TEMPORARY STUDIO

#1
#2
#3
oooooooooooooo
oooooooooooooo

Quote:
Digital collage is the technique of using computer tools in collage creation to encourage chance associations of disparate visual elements and the subsequent transformation of the visual results through the use of electronic media.


RASSO: HOW TO MAKE EASY COLLAGE USING PS???


Thursday, 20-Apr-2006 07:28 Email | Share | | Bookmark
GADIS



Gambo ni sempat diedit gune picasa.. Laptop baru je di format
setelah mengalami kesiputan yang melampau-lampau... So
tak boleh lah nak gune PS... lagipun baru je tersempak ngan adik ni kat
KTDI tika dia dok luar dewan nak ambik test.. suruh dia tengok gambo ni...
saja nak tunjuk kat dia... hahahaha


RASSO: BARU NAK GODEK-GODEK PS


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net