Project Rasso's [at] FotoPages Dot Com

By: Project Rasso

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 23-May-2006 20:32 Email | Share | | Bookmark
FESTIVAL ZAPIN JOHOR MAKUM '06

 
 
 
View all 13 photos...




Pada:19-21 Mei 2006
Tempat:Dewan Sultan Iskandar, Universiti Teknologi Malaysia

Anjuran Bersama
Universiti Teknologi Malaysia
Kementerian Kebudayaan, Kesenian & Warisan Malaysia
Yayasan Warisan Johor

Dengan Kerjasama

Majlis Kebudayaan Universiti-Universiti Malaysia




Monday, 15-May-2006 10:53 Email | Share | | Bookmark
TOPUP

 
 


Quote:
Erm... pic ni aku ambik masa last2 semester di kolej dalam bilik seorang rakan. Ni lah topup untuk tiga bulan saja yang dia dah kumpul. Kalo aku sebulan pun tak lebih RM40. Tak pernah lagi lah nak kene beli setiap hari RM10. Ni baru orang yang dah bertunang... lum lagi dah kahwin. Kalo dah kahwin mesti tak macam ni kan??? Berapa agaknya jumlah nilai topup ni?


Quote:
Nilai Kad TOPUP yang telah digunakan = RM 1,200 ++


RASSO: SUKA BERGAYUT KAT TELEFON AWAM


Friday, 12-May-2006 20:05 Email | Share | | Bookmark
NIKAH FIZAH & ADEE

 
 
 


Ni entry kahwin yang dah di shoot tapi lum dapat nak uplod lagi sebab
still sibuk dengan keje² lain dan saat ini tidak punye waktu lagi untuk
menyelesaikan segala beban kerja yang entah ape...
kerje² mengedit pun lum start lagi


Juga dijemput singgah ke KAHWINGRAPHY



Friday, 5-May-2006 04:06 Email | Share | | Bookmark
LANOT LAST DAY AT UTM

aku nak balik dah ni...
ermm... romet
ngape ko pergi dulu...
View all 18 photos...



Quote:
This picture actually taken by me when this group of girl invited me to join their last gathering in utm at arked Meranti before semester break and teaching practikum... next semester i'll not see them all around in utm....


RASSO: THANKS FOR INVITING ME, NICE KNOWING YOU ALL


Wednesday, 3-May-2006 09:29 Email | Share | | Bookmark
SENGALGRAPHY feat. NAYA & ENA

000000

Quote:
Some sengal action a.k.a. sengalgraphy by Naya and Elina
after a tragedy occurred both of them..
i joined them 'lepak2 bagi makan ikan' at tasik UTM...
Dont want to tell about it here... eheheee
Dont forget to visit ena FP also...


Location: Tasik UTM | MSI ,UTM Skudai
Featuring: Naya & Elina a.k.a. yellow ranger


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net